Wist je dat je ook zelf je vervolgafspraak online 24x7 kunt plannen en wijzigen in de boekingsservice?

Werkwijze


  1. Via VERVOLGAFSPRAAK PLANNEN/WIJZIGEN kom je op de cliënt login pagina terecht.
  2. Hier vul je je geboortedatum in (dd-mm-jjjj) je postcode (cijfers en letters) en je pincode en klik op inloggen. Vervolgens zit je in je eigen persoonlijk overzichtsscherm.
  3. Let op: de eerste keer dat je inlogd heb je nog geen pincode, na het invullen van je geboortedatum en postcode druk je op "Email pincode" en binnen enkele seconden is er autromatisch een email gestuurd met je pincode naar het bekende email adres (dit is hetzelfde adres waar je ook je kwitanties en afspraak herinneringen op ontvangt. Deze pincode veranderd niet en is jouw persoonlijke pincode, handig is het daarom om deze ergens te noteren. 
  4. Via de knop ‘Nieuwe release plannen’ kom je in de praktijkagenda.
  5. Klik op de knop ‘Nieuwe release plannen’
  6. Klik op ‘vervolgafspraak 45’, dan wordt het overzicht met data en de agenda op die dag zichtbaar.
  7. Kies een datum en kijk aan de rechterkant (via mobiel scroll naar beneden) welke tijdsblokken nog beschikbaar zijn. Er wordt al een suggestie gedaan door de software. Wil je een andere mogelijkheid (witte vlakken zijn beschikbaar, grijs is bezet) klik op die regel en de afspraak verplaatst zich. Laat een afspraak aansluiten op de grijze vlakken.
  8. Klik rechtsboven het scherm (via mobiel onderaan) op: ‘Releases opslaan’
  9. Vervolgens is de release opgeslagen en kun je weer uitloggen. Let op; de afspraak is nu onder voorbehoud gepland. Wij krijgen een melding van de afspraak en zullen deze bevestigen. Als de afspraak is bevestigd ontvang je een e-mail met bevestiging.Afspraak verplaatsen of annuleren


Mocht de gekozen datum toch niet uitkomen is het mogelijk de afspraak te verplaatsen of te annuleren. Dat doe je door naar de overzichtspagina te gaan (nadat je ingelogd bent).
Klik bij de afspraak op verzetten, of op annuleren. Indien je gaat verzetten, kom je weer in de agenda terecht en kan je de afspraak verplaatsen naar een andere datum of tijd, indien beschikbaar.
Indien je annuleert, let er dan op dat je minimaal 48 uur van tevoren de afspraak kan annuleren. Het liefst eerder.
Indien je binnen 48 uur wilt annuleren is dat op deze manier niet meer mogelijk en zal je contact op moeten nemen met de praktijk.

Afbeelding Client login

Wil je weten of Body Stress Release een oplossing kan zijn voor je klachten? Of ervaar jij klachten die op deze website niet genoemd worden en wil je overleggen wat Body Stress kan doen? Vul dan het Contact Formulier in via onderstaande knop en geef je vraag aan. Ik neem dan z.s.m. contact op.