Praktijk info

Wat wordt er geboden:

* zeer toegankelijk pand ook voor minder validen (waar een rustige sfeer heerst) op nog geen 2 minuten rijden van de ringweg, gelegen in de wijk Camminghaburen op 10 min lopen van het station.
* rustige wachtruimte waar je opgehaald wordt. 
* In de wachtruimte zijn er leesboeken/folders over Body Stress Release alsook amusementsbladen voorhanden
* gescheiden toiletten en apart invalidentoilet
* veel vrije gratis parkeerplekken
* aparte kortere ingang voor cliënten welke moeilijk te been zijn. 
* uitleg over BSR, de methodiek en wat Body Stress Release voor jou kan betekenen
* volledig veilig data beheer volgens de AVG normen. Medische informatie zal verder nooit lokaal op een computer medium worden opgeslagen, hiervoor wordt een online beveiligd bewezen platform gebruikt.
* Voordat jij je eerste behandeling krijgt, krijg je een unieke link toegestuurd waarbij enkele vragen over jou en je klacht(en) gesteld worden. Op deze manier heeft de practitioner al een goed beeld van jou voordat je langskomt. Om je privacy te beschermen vervalt deze link na 2 weken automatisch. 
* Behandelbank waar je niet zelf op/af hoeft te klimmen. De bank wordt gekanteld waarbij je volledig ontspannen in staande of lig positie wordt gebracht. Hierdoor ook uiterst geschikt voor mensen die slecht(er) te been zijn.
* Het kan voorkomen dat jij als cliënt een klacht hebt over de geboden zorg. De voorkeur gaat er naar uit dat je deze klacht rechtstreeks in de praktijk bespreekt. Mocht je dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan is er mogelijkheid gebruik te maken van een klachtenfunctionaris.

* Na de behandeling kan er contant of per pin betaald worden. 

* De factuur krijgt je normaliter binnen 24 uur per e-mail toegestuurd. Hierin staat alle informatie benodigd om gedeclareerd te worden bij jouw zorgverzekeraar (indien dit van toepassing is). 


Wat vraagt de practitioner van jou?

Je kunt je kleding en schoenen gewoon aanhouden, graag de nek vrijhouden (geen strakke kragen of stropdas). Draag je een sjaaltje en of broekriem, dan graag deze voor de behandeling afdoen.

BSR Leeuwarden gaat zorgvuldig om met jouw gegevens.

* De Algemene Voorwaarden kun je hier lezen.

* De Privacy Verklaring kun je hier lezen.

* De Cookie Verklaring kun je hier lezen

* De Disclaimer kun je hier lezen.