Wilma de Meer 

Al een hele lange tijd had ik erge nek en hoofdpijn. Van alles geprobeerd: fysiotherapie, dry needling, acupunctuur en chiropractie. Mijn klachten gingen niet weg. Werden intussen alleen maar erger en ik kwam in een negatieve spiraal terecht.

Op aanraden van iemand ben ik me gaan verdiepen in Body Stress Release. Hierdoor kreeg ik weer hoop. Heb meteen een afspraak gemaakt bij Glenn. In de dagen na de eerste behandeling voelde ik van alles gebeuren in mijn lichaam. Dit was een goed teken. Het begin van herstel!
Daarna nog drie behandelingen gehad en mijn klachten waren zo goed als verdwenen! Wat een verademing. Nu wetende hoe de behandelingen werken en wat het voor mijn lichaam heeft gedaan, blijf ik bij Glenn terugkomen. Eens in de vijf weken voor onderhoud zeg maar. Dit gun ik mezelf. Glenn is een fijne man met een luisterend oor. Straalt rust uit en neemt uitgebreid de tijd voor je.


Froukje Haijma
Na jarenlang veel pijnklachten te hebben en van alles geprobeerd te hebben kwam ik bij toeval BSR tegen. Dit klonk erg aannemelijk want op dat moment in mijn leven kampte ik ook met langdurige stress anderzijds ook wat sceptisch, het had ook wel wat zweverigs en ik had al zoveel geprobeerd maar het was altijd maar of voor even of het hielp helemaal niks. Uiteindelijk toch de stap genomen om contact op te nemen, er was best een lange wachttijd maar ik kan nu zeggen dat die wachttijd het meer dan waard was. Het heeft wel even geduurd voordat ik positief effect voelde. Het voelt goed effect te merken, mijn lijf voelt zoveel beter en het bewegen gaat steeds soepeler. Nu ben ik er nog niet maar het is al zoveel beter dan het was. Daarnaast is Glenn iemand die luistert naar waar je pijnklachten zitten en er dan zijn behandeling op aan past, hij is erg vakbekwaam en daarbij is het ook nog gezellig! Ik ben echt superblij dat ik hier terecht ben gekomen en ik kan het ook anderen zeker aanbevelen!


Yvonne Kuipers
Ik ben bij Glenn terechtgekomen met forse nekklachten, die me zo belemmerden, dat ik niet meer volledig kon werken. Dankzij BSR ontstond er al vrij snel ruimte in de spieren in mijn nek en verdwenen mijn klachten snel. Inmiddels kom ik regelmatig terug voor 'onderhoud', zo blijven mijn rug en nek, maar ook andere plekken van mijn lichaam soepel en pijnvrij. BSR is voor mij een effectieve manier om rug- en nekproblemen, waar ik vroeger vaak last van had, te voorkomen.


M.T. 
Door aanhoudende rugklachten vaak bij chiropraticor geweest maar met steeds minder effectiviteit. Op mijn weg zoekende naar andere behandelmethoden kwam ik BSR tegen. Vond het in eerste instantie een beetje 'wazig' dat zelfherstellende vermogen van het lichaam, maar toch maar 's een afspraak gemaakt met Glenn. Na de eerste intake en behandeling (en een goed luisterend oor van Glenn!) voelde het gelijk al goed. De aard (en zwaarte) van mijn werk uit het verleden, maar zeker ook het huidige (met fysieke overbelasting en lang staan) passen misschien intussen (66 jr.) minder goed bij mij, maar als ondernemer heb je niet zomaar de keuze iets anders te gaan doen. Door de behandelingen van Glenn heb ik intussen minder last van nek- en schouderpijn en pijn in heupen en knieën. De periodieke behandelingen bij Glenn zorgen ervoor dat ik de opgebouwde spierspanning in mijn rug grotendeels kwijt raak waardoor ik beter kan blijven functioneren. Glenn neemt de tijd om met je te 'sparren' over je klachten, geeft uitleg over de verschillende verbanden in je lichaam en biedt geheel vrijblijvend opties aan om uit te proberen. Geïnteresseerd en kundig zijn de beschrijvingen die zeker op Glenn van toepassing zijn....en intussen ben ik toch meer gaan geloven in dat zelfherstellende vermogen van je lichaam! BSR is zeker een aanbeveling om' s uit te proberen wanneer je met klachten zit die maar niet verdwijnen!


WF de Jong
Ik heb whipless, gevolgen van corona en gevolgen hersenbloeding en neuropathie. De behandeling is voor mij ontspannend en pijn verlichtend. Dus heel effectief


Miriam de Jong Meckes
Ik had heel erg last van stijve en gespannen spieren door BSR is dat heel erg afgenomen en voel ik mij een stuk ontspannenderJan Hoekstra

Door een tip van mijn zuster ben ik terechtgekomen bij BSR therapeut Glenn. Dankzij zijn behandelingen, in combinatie met de oefeningen van de Fysiotherapeut, ging het heel snel de goede kant op met mijn ernstige rugklachten. Ben nu alweer enige maanden het heertje en ga thans met een lagere frequentie voor een “onderhoudsbehandeling” naar hem toe. Maakt/houdt dan de boel op een zeer aangename en relaxte wijze heerlijk los,. Een aanrader, reuze blij mee!


Theo Polman

Na een ernstige valpartij op een wandelvakantie in 2017, heb ik rug - en nekklachten overgehouden, hoewel mijn Fysio me daar goed bij heeft geholpen, bleven er toch nog klachten over., mijn fysio zei altijd,

” probeer je toch te ontspannen als je bij me op de tafel ligt”. in de zomer van 2023 ( ja 6 jaar later ) ben ik gaan googelen, en kwam bij BSR Leeuwarden terecht.
Nu ( November 2023) gaat het me erg goed, een groot deel van de overgebleven klachten zijn voor 90 % afgenomen….
Ik heb Glenn leren kennen als een rustgevend persoon, die vooral eerst goed luistert en daar zijn behandeling op afstemt..
Een dikke pluim ..

De Online Kindercoach

BSR heeft er voor gezorgd dat ik weer meer ontspanning voel in mijn lijf. En daardoor gaat alles weer meer ontspannen in mijn leven. En wat ik fijn vind is dat Glenn kijkt naar wat je verteld en je lichaam aangeeft, waardoor de behandelingen op maat zijn. En je zelf dus ook nog bewuster naar je lichaam leert luisteren wat je grenzen zijn.


Simone van der Haag

Glenn is een rustige en aardige man die graag de tijd neemt voor zijn cliënten. Hij streeft ernaar je zonder klachten de deur weer uit te laten lopen. Daarbij luistert hij goed naar je en heb je ook zeker eigen inbreng in je behandeling.


Dora en Otto 

Helpt goed, had veel nekpijn en stijfheid ivm Torticollis spasmodica, tis nog niet helemaal over maar hoef nu al jaren geen botox injecties meer. Hier ben ik super blij mee omdat de artsen zeiden dat dit nooit meer het geval zou zijn. Godzijdank. Dora


Marcel Nijdam

Ik ervaar de behandelingen van Glenn als zeer prettig. Hoe Glenn zelf is ook. Hij weet raad met je vragen en geeft goede tips.


Irene van Den Bosch

Ik had veel pijn en stijfheid t.g.v. een flinke klap op mijn ribben. Direct na de release voelde m'n lijf veel meer ontspannen en kon ik beter doorademen. De impulsen waren heel zacht maar zo effectief. Dank je wel Glenn! Heel fijn


Magreet van der Laan

Door de behandelingen van Glen heb ik geen pijn in mijn onderrug meer. Ik ben heel tevreden over dit blijvende resultaat.

Foto 1 wordt beoordeeld door Margreet van der Laan

Albert Frijling
Hele goede ervaringen mee en wordt altijd goed geholpen


Japke Schurer

Een veilige plek voor een goede BSR behandeling!


Sofie Rijpma

Glenn neemt de tijd voor je, is heel deskundig in zijn vak en leert regelmatig bij om zijn dienstverlening op hoog niveau te kunnen blijven verlenen.Marco van Zeist

De terugkerende hoofd- en rugpijn zijn helemaal verdwenen. Ik kan nu weer gewoon mijn werk doen.

Gerben-Jildert de Vries
Ik heb hier hele fijne ervaring hij heeft mij uitstekend geholpen met mijn hernia kan nu weer alles doen dankzij Bsr


Willem Jetze van der Heide
Bij BSR kom ik al enkele jaren. Ik raad het echt aan. Aandacht voor lichaam en geest. Glenn neemt echt de tijd voor je


Barbara Huis in 't Veld
Behandeling is effectief en goed. Prettige en persoonlijke benadering, waardoor je je snel op je gemak voelt en kunt werken aan jezelf.


Marijke
Deze man neemt echt de tijd voor je en luistert naar wat je te zeggen hebt. Relaxte houding. Heeft mij goed geholpen.


Klaas Groen
Prima resultaat, direct na de behandeling!!
Foto 1 wordt beoordeeld door Klaas Groen


Klaas de Graaf
Na elke keer een behandeling stap ik als herboren naar buiten,echt top.


Jitske Brouwer
Ben zeer te spreken over Body Stress Release..
Had vaak hoofdpijn, regelmatig tot wel 5x per week.
Na 5 sessies BSR is mijn hoofdpijn enorm verminderd.
Heb nu mss nog 2x per maand hoofdpijn.
Zal je vertellen dat dit dag en nacht verschil is!
Ben hier superblij mee :)
Groetjes,
Jitske

Jolanda Hobma
Goede ervaringen. Neemt altijd de tijd om je goed te behandelen.


Willem Koopal
Zeer tevreden over resultaat en behandelaar.


Jacob Brandsma
Prima en naar tevredenheid geholpen.


Rick Bosma, geeft een 5/5 (google review)

Tjalling van der heide,  geeft een 5/5 (google review)

Foek K, geeft een 5/5 (google review)

Rudy Wagenaar, geeft een 5/5 (google review)

Rijkja Lammertsma, geeft een 5/5 (google review)

Janna, geeft een 5/5 (google review)

Carla De Jong, geeft een 5/5 (google review)

Paul Henstra, geeft een 5/5 (google review)

Klaas Jan Jensma, geeft een 5/5 (google review)

Gea Alma, geeft een 5/5 (google review)

Mare valk, geeft een 5/5 (google review)

Merlijn, geeft een 5/5 (google review)


"En nog veel meer tevreden cliënten."