Het Laatste Nieuws


Update 16 apr 2024: 

In verband met de aanhoudende drukte in de praktijk is de 24x7 boekingsservice (tijdelijk) uitgeschakeld. Op deze manier kan BSR Leeuwarden de doorplanningen van haar clienten blijven waarborgen.

 

"Wel worden er nog nieuwe clienten aangenomen"

 

De voorkeur geniet om hiervoor het contact formulier te gebruiken.


Klik hier om direct naar het contact formulier te gaan.



Update 06 feb 2024:
In het 'Nieuws' gedeelte zullen binnenkort nieuwe blogberichten verschijnen, waarin een breed scala aan alledaagse fysieke en mentale vraagstukken wordt behandeld. Aangezien het internet al overvloedig gevuld is met informatie en vraagstukken altijd uniek zijn, zijn de antwoorden nooit universeel toepasbaar. Daarom richten de berichten zich niet op het geven van antwoorden, maar op het stellen van essentiële vragen die je helpen om de juiste puzzelstukjes te vinden voor jouw specifieke situatie.



Update 06 feb 2024: 
De openingstijden zijn licht gewijzigd, maar het aantal consulten blijft stabiel rond de 36 per week. Verder blijft de praktijk op maandagen open tot 19:00 uur, zodat je ook na het werk langs kunt komen.



Update 07 dec 2023:
vergoedingen zorgverzekeraars 2024 zijn bekend en bijgewerkt op de website, klik hier om deze te bekijken. 



Update 12 Juli 2023:
ivm drukte binnen de praktijk is besloten om in de bouwvak ook open te zijn. In week 32,33 en 34 kun je op ma, di en wo in de ochtend nog terecht. Let wel dat deze plekjes zo vol zijn dus wees er snel bij. 




Update 5 April 2023: Omdat de feature "online klantlogin" als erg prettig ervaren wordt is besloten hier nog lang mee door te gaan. Dit geldt enkel voor bestaande klanten. Op het moment dat jij als nieuwe klant geaccepteerd wordt kun je hier per direct gebruik van maken. Hiermee kun je 24x7 je afspraken zien, je kwitanties bekijken en downloaden, nieuwe afspraken maken, verplaatsen of kosteloos annuleren. Ook heb je een overzicht van de agenda en beschikbaarheid van de praktijk. Zo kun je bv besluiten om meerdere afspraken alvast vooruit te plannen zodat er altijd plek voor je is op het moment dat jij kan! 



Update 27 Maart 2023: i.v.m. de behoefte om voor het werk een consult te krijgen zijn de openingstijden in de ochtend op maandags, dinsdags, donderdags en vrijdags vervroegd van 8:45 naar 7:30. 



Update 27 Maart 2023:
i.v.m. de behoefte om aan het einde van een werkdag langs te komen zijn de openingstijden op maandags en vrijdags uitgebreid van 16:45 naar 19:00.  



Update 10 Maart 2023:
i.v.m. de hoge vraag naar consulten wederom een extra tijdslot toegevoegd (dit betekent net als vorig jaar weer 16 consult mogelijkheden extra per maand!), dus vanaf a.s. maandag 13 maart kunnen nieuwe en bestaande cliënten weer makkelijker en sneller terecht. 



Update 27 Dec 2022:
superblij om te melden dat de "klantlogin" en "direct online een afspraak maken" nu online zijn. Nieuwe cliënten kunnen zich hiermee vanaf nu direct online aanmelden, de online intake afnemen en zien wanneer ze terecht kunnen en dan ook meteen een afspraak maken. Dus ja, ook om 3 uur snachts. Ook kunnen bestaande cliënten vanaf nu op een veilige manier hun afspraken inzien en wijzigen. Ga meteen naar afspraak maken om te zien hoe dit werkt.



Update 01 Dec 2022:
hard aan het werk om online klantlogin te testen en beschikbaar te stellen. Met ingang van 01-01-2023 op deze website beschikbaar.



Update 18 Aug 2022: 
i.v.m. de hoge vraag naar consulten een extra tijdslot toegevoegd (dit betekent 16 consult mogelijkheden extra per maand!), dus vanaf a.s. maandag 22 aug kunnen nieuwe en bestaande cliënten weer makkelijker en sneller terecht.



Update 21 Feb 2022:
 BSR Leeuwarden werkt vanaf nu volledig digitaal.



Update 14 Feb 2022:
BSR Leeuwarden is officieel sponsor geworden van "Wensambulance Noord Nederland", een fantastisch doel!



Update 18 Dec 2021:

Vergoeding 2022

BSR Leeuwarden wordt door een bredere groep verzekeraars, in het aanvullende pakket erkend en vergoed; De Friesland, Zilveren Kruis/Achmea FBTO (alleen als klant module alternatieve geneeswijzen in 2020 al op aan had staan), Pro Life, ONVZ, PNOzorg, VvAA, Menzis, PMA en Aevitae


Update 18 Dec 2021: Vakantieplanning 2022

Voorjaarsvakantie 23 feb tm 27 feb
Meivakantie 23 april tm 01 Mei
Zomervakantie 16 jul tm 31 jul
Zomervakantie 14 aug tm 21 aug



Update 29 Aug 2021:
de wachtlijst is na maanden van een aanname stop nu zo goed als weggewerkt. Gelukkig maar. Wil je een afspraak maken? Dan kun je weer op redelijk korte termijn terecht :)



Update 29 Aug 2021: de verhuizing naar een grotere ruimte in het MFC in Camminghaburen is gelukt. Het nieuwe adres is zoals eerder gemeld: Lieuwenburg 2, 8925 CK Leeuwarden.



Update 17 Aug 2021:
Vanaf 30 aug zal het nieuwe adres van BSR Leeuwarden zijn:
Lieuwenburg 2, 8925 CK Leeuwarden



Update 08 Aug 2021: aankondiging verhuizing
Zoals velen al weten krijgt de Swingmastate 1 een nieuw bestemmingsplan (er worden nieuwe woningen gebouwd).Half augustus is BSR Leeuwarden daarom genoodzaakt om naar een ander pand te verhuizen. De exacte datum zal t.z.t. via een apart nieuwsmelding doorgegeven worden.

Op veler verzoek heb ik mijn best gedaan om in de buurt te blijven en kan nu volmondig zeggen dat dit gelukt is.

BSR Leeuwarden komt in het MFC gebouw liggend in winkelcentrum Camminghaburen.

Lieuwenburg 2, 8925 CK Leeuwarden op de 2e etage (lift is aanwezig).
Zit hier dan samen met Logopedie en GGD Fryslân. Ook is de 2de etage voorzien van toiletten en wellicht net zo belangrijk, een rustige wachtruimte. Direct voor het pand kunt u gratis parkeren.



<oudere berichten zijn gearchiveerd> 



MFC Foto 1jpg





Wensambu 2022 2 van 2jpg